Tylko zarejestrowani użytkownicy mają pełen dostęp do forum.

Ramer ad9 vs k208

Te stacjonarne i te przewoźne.

Ramer ad9 vs k208

Post #1 przez michaL1 07 sty 2010, 18:46

Czy ktoś z Forumowiczów wie jak jest z wykrywaniem ad9 przez k208?
noxo350gps
k208
pozdrownienia
michaL1
Pisarz
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 25
Dołączył(a): 19 lis 2008, 8:22
Pochwały: 3
Miasto: lodz
Wiek: 32
GG: 0

Ramer ad9 vs k208

Post #2 przez Mr Y 07 sty 2010, 21:39

Ciężko coś powiedzieć, chyba nikt nie ma. Druga sprawa że Chińcyki podrabiają się nawet nawzajem. Do tego różne specyfikacje podawane są dla tych samych modeli. Jedne niby chodzą na szerokim Ka inne na Ka wąskim, sęk w tym że nie ma tam możliwości wejścia do Menu. Może być tak, że mają wąskie Ka zapiasne na stałe ale jakie konkretnie części pasma Ka obsługują to się nie dowiesz. Może być np. 34,3 i 35,7 GHz i wtedy koło AD9 przejedzie bez alarmu.

Nawet jak ktoś będzie miał, to nie ma gwarancji, że kupisz ten podobny model. Wiadomo też, że z tej samej partii potrafią różnie działać.
Obrazek
Obrazek
Mr Y
Moderator
Moderator
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 683
Dołączył(a): 03 mar 2009, 16:17
Lokalizacja: Pd Poland
Pochwały: 11
Miasto: Silesia
Wiek: 33
GG: 0


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Powrót do Fotoradary

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

cron