Tylko zarejestrowani użytkownicy mają pełen dostęp do forum.

Fotoradary stacjonarne

Te stacjonarne i te przewoźne.

Fotoradary stacjonarne

Post #21 przez J123 07 gru 2009, 0:44

Nie znacie dnia ani godziny kiedy dostniecie fotke :)
Teraz FR-ow bedzie przybywac lawinowo. Jest to normalne prawo rynku. Kiedys ich ceny byly nieco zaporowe ale i one sa coraz tansze. Byle soltys bedzie mogl niedlugo sobie zakupic FR :D i postawic pod domem. Uzywam AR zawsze. Nie licze ile razy cos wykryje. Lubie po prostu wiedziec co sie dzieje na drodze i nie chce byc zaskakiwany listami poleconymi.
Rx55,Rx65,Sti-D,Rx65e,Rx65i, Bel V975e, V1 3.864/3.871/3.872/3.893, Sti-R+
J123
Młodszy ekspert
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 314
Dołączył(a): 17 kwi 2009, 1:42
Pochwały: 5
Miasto: Polnocna Polska
Wiek: 46
GG: 0

Fotoradary stacjonarne

Post #22 przez polit5 07 gru 2009, 1:29

Możemy się tylko modlić, aby sejm nie wprowadził czegoś na wzór niemiecki, gdzie byle ziutek może przyjść z ulicy (najczęściej emeryt), wynająć FR, zamontować w tylnej szybie swojego golfa i czytać gazetę przez 5 godzin. Później ma procent od ilości mandatów. Kiedyś taki mi pstryknął. Zawróciłem i śledziłem dziadka. Oczywiście zdjęcie nigdy do mnie nie dotarło.
RX65 v 6.1 --> STI Driver --> V1 3.864 | Uniden 520XL | oczy dookoła głowy | Cocojumbo,bajabongo i do przodu!
Avatar użytkownika
polit5
Pisarz
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 sie 2008, 19:33
Pochwały: 1
Miasto: Tcz
Wiek: 25
GG: 0

Fotoradary stacjonarne

Post #23 przez Adasi 23 lut 2012, 11:55

http://lodz.planeta.fm/niusy/Lodz/Na-lo ... fotoradary

Czy to aby napewno zgodne z instrukcją/wytycznymi producenta?
Czy taki fotoradar może robić wtedy foty od przodu i od tyłu? Jeden u mnie jest tak ustawiony, że ogarnia dwie strony drogi z tym, że pod bardzo dużym kątem.
Adasi
Redaktor
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 71
Dołączył(a): 12 gru 2008, 13:30
Miasto: Lodz
Wiek: 24

Fotoradary stacjonarne

Post #24 przez JerryEvo 23 lut 2012, 12:32

Kąt jest niezmieniony 22° stopnie.
Jak najbardziej instrukcja przewiduje takie zastosowanie.
Avatar użytkownika
JerryEvo
Ekspert
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 1419
Dołączył(a): 25 gru 2007, 22:32
Lokalizacja: Warszawa
Miasto: Warszawa
Wiek: 30

Fotoradary stacjonarne

Post #25 przez Adasi 24 lut 2012, 0:14

Rozumiem, że fotoradar zuradu nie może jednocześnie robić zdjęć z dojazdu i odjazdu?
Adasi
Redaktor
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 71
Dołączył(a): 12 gru 2008, 13:30
Miasto: Lodz
Wiek: 24

Fotoradary stacjonarne

Post #26 przez JerryEvo 24 lut 2012, 0:32

Zależy który. CM może.
Avatar użytkownika
JerryEvo
Ekspert
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 1419
Dołączył(a): 25 gru 2007, 22:32
Lokalizacja: Warszawa
Miasto: Warszawa
Wiek: 30

Fotoradary stacjonarne

Post #27 przez tranzit001 17 mar 2013, 20:04

Witam. Stoi sobie takie ustrojstwo między Radzikowem a Jordanowem Śląskim DK nr 8 ...

Obrazek
http://www.tinypic.pl/t3stynlx9kur

Bel 975e przy mijaniu budki nagle dał pełny sygnał - wcześniej nawet nie pisnął .. po 2 godzinach przejeżdżałem ponownie, zrobiłem nawrót lecz tym razem zupełna cisza :( ... kilkanaście km dalej podobna budka i tam żadnych problemów. Bel do wymiany czy może w środku siedzi Multaradar ?
tranzit001
Nowy
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 4
Dołączył(a): 20 lut 2013, 1:18
Miasto: Wroclaw
Wiek: 34
GG: 0

Fotoradary stacjonarne

Post #28 przez JerryEvo 17 mar 2013, 20:05

To jest MultaRadar CD. Ogólnie wszyscy mają poważny problem z wykrywaniem go. Sprawdź czy masz włączony tryb CityAll-jeśli tak to przełącz na Highway.
Avatar użytkownika
JerryEvo
Ekspert
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 1419
Dołączył(a): 25 gru 2007, 22:32
Lokalizacja: Warszawa
Miasto: Warszawa
Wiek: 30

Fotoradary stacjonarne

Post #29 przez tranzit001 17 mar 2013, 20:17

Przy pierwszym przejeździe miałem CityALL i ustawienia sugerowane na PL - efekt max sygnał przy zrównaniu ze słupem .. za drugim razem wszedłem w konfigurację - włączyłem wszystko co się da w 975e oraz tryb highway - efekt taki jak pisałem .. bel nawet nie jęknął :(
tranzit001
Nowy
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 4
Dołączył(a): 20 lut 2013, 1:18
Miasto: Wroclaw
Wiek: 34
GG: 0

Fotoradary stacjonarne

Post #30 przez Mr Y 17 mar 2013, 21:50

Z Wrocka, masz tam blisko, jak możesz to nagraj coś jak Ci wykrywa.
Obrazek
Obrazek
Mr Y
Moderator
Moderator
 
Ilość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forumIlość lat na forum
 
Posty: 683
Dołączył(a): 03 mar 2009, 16:17
Lokalizacja: Pd Poland
Pochwały: 11
Miasto: Silesia
Wiek: 33
GG: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Powrót do Fotoradary

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

cron